Whatsapp 664 354 079 radio@radioaltea.com

IMG_1670

El passat 2 d’abril es va celebrar el dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme. Les persones amb autisme s’enfronten a nombroses barreres a l’hora de gaudir dels seus drets fonamentals i de formar part plenament de la comunitat, i els seus pares i familiars necessiten suport i ajuda. La majoria d’ells formen part d’INTEGRA, l’associació comarcal a la Marina Baixa que integra a pares de persones amb trastorns de l’espectre autista, TEA, TGD, TDAH, TDA i tot tipus de trastorns del desenvolupament i llenguatge. Aquest dimecres ens van visitar la seua presidenta Cristina Miranda, la logopeda d’Integra Noelia Martínez, i la Psicopedagoga d’Integra, Tania Bermúdez. Durant mitja hora ens van parlar dels problemes que tenen dia a dia, i dels seus projectes de futur.