[ 12 abr 2014 ]
Raquel Laviós: la Mare de Déu de la Passió

Com cada any, quan arriba la primavera, torna a Altea La Passió: la Passió amb majúscula, que és La Passió de tot el poble pla… I revés! Per això, els cafeters de Café Montcau diuen que no volen perdre l’oportunitat de fer que la mateixa Mare de Déu —l’actriu que fa de Mare de Déu en La Passió— vinga a prendre café a Ràdio Altea.
Esta setmana, en Café Montcau, Raquel Laviós Ortíz, la Mare de Déu de la Passió alteana, compartirà sensacions, expectatives i emocions —tota la passió del teatre—, …

Llegir mes »

Programes »

[ 11 abr 2014 ]
El Guix setmanal amb Les Rotes

Aquesta setmana el programa el Guix ha sigut realitzat per alumnes de 3º de primària del col·legi Les Rotes. Com és habitual, ens han explicat les seues experiències, notícies i curiositats del seu col·legi. A més han interpretat en directe cançons molt conegudes, formant un cor infantil amb molta qualitat.
Ací us deixem el programa perquè el pugueu escoltar en tota la seua integritat

Llegir mes »

Programes »

[ 9 abr 2014 ]
El Temporal 3.43 (8-Abril-2014)

1.- MODERNETTES / Barbra (1980)
2.- THE VAPORS / Turning japanese (1980)
3.- THE DEL LORDS / I’m gonna be around (1988)
4.- DR. FEELGOOD / Back in the night (1976)
5.- WILKO JOHNSON & ROGER DALTREY / All trought the city (2014)
6.- THE STRANGLERS / Hanging around (1977)
7.- FLAMIN’ GROOVIES / Move it (1978)
8.- THE ROLLING STONES / All sold out (1967)
9.- CHRISSIE HYNDE / Dark sunglasses (2014)
10.- CROSBY, STILLS, NASH AND YOUNG / Ohio (1971)
11.- TOM PETTY & THE HEARTBREAKERS / Anything that’s Rock and Roll (1976)
12.- THE SAINTS / Let’s pretend …

Llegir mes »

Programes »

[ 9 abr 2014 ]
A “Altea a Debat” es va parlar sobre les relacions entre les associacions culturals i l’Ajuntament

La tertúlia dels dimarts de Radio Altea va girar entorn a les relacions entre les associacions culturals de la localitat, especialment els grups de teatre, Plà i Reves, i Albalateatre, amb l’Ajuntament. En aquestes relacions es contempla les ajudes o subvencions per a activitats culturals, es va posar com a exemple les ajudes a la representació de la Passiò d’Altea, o la cessió dels baixos del Palau perquè els dos grups de teatre amateur disposen d’una seu social i un lloc d’assajos permanent, a més, com va recordar Jesús Ballester, …

Llegir mes »

Ràdio »

[ 7 abr 2014 ]
Radio Altea: escolta’ns des d’on vulgues

Des de fa uns anys que escoltar Radio Altea és possible des de qualsevol part del món. Gràcies al servei en streaming del nostre servidor, des de qualsevol Pc o Portàtil, és possible escoltar les emissions en directe de la nostra emissora en internet.
Però ara fem un pas més, en recuperar el servei que també donàvem per a escoltar Radio Altea des de qualsevol dispositiu, ja siga telèfon mòbil o tablet, independentment del sistema operatiu que s’utilitze.
Per diverses qüestions, aquest servei es va tallar i ara es recupera per a …

Llegir mes »

Programes »

[ 5 abr 2014 ]
Joan Saragossí, l´home ocurrent i la persona excel.lent

Si parem a pensar-ho, la desaparició de les tavernes —de la taverna com a espai i com a concepte— és una pèrdua sensible a la Mediterrània occidental. I és una llàstima: perquè els pubs, els clubs i les discoteques estan molt bé; però les tavernes eren una altra cosa, i sembla que cultivaven unes altres formes de l’amistat.
Esta setmana, en Ràdio Altea, farem un programa que segur que en parla, del vi, de l’amistat i la taverna, perquè el nostre convidat excepcional serà Joan Zaragozí, Juanito el Saragossí, que és …

Llegir mes »